Announcement

Collapse
No announcement yet.

Release 4 Beta version 1.4.0.0R21

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Release 4 Beta version 1.4.0.0R21

    Here's a second Beta for Release 4. This version has bug fixes plus:

    - Ability to do a Serial Transmit/Receive WebAPI transaction in one command
    - Additional options for configuring the radio

    Bug fixes in general.

    Mariano
    Attached Files

  • #2
    DHCP problem

    Hello,

    i have uploaded last beta firmware (1.4.0.0R21) and it seems there is problem with DHCP connection.
    wlan0 IP adress is not correctly addressed : most of the time the IP adressed becomes 169.254.0.1.....
    If i use other Wi-Fi products (my phone, a tablet...) the DHCP of my company works perfectly....
    I have tested DHCP mode with wlan0 with 2 differents XPICO WI-FI modules and most of the time it doesn't works.....

    With official revision this problem not appears....

    Best regards

    Comment


    • #3
      I can't reproduce the DHCP problem on 4 different devices here. Maybe try to reset the configuration to factory defaults. Depending on what version you upgraded from, there are configuration changes (if new features are added).

      If you're still having trouble, then the next step is to get the manufacturer/model of the DHCP server, and some Wireshark traces.

      Mariano

      Comment


      • #4
        RE DHCP Problem

        I have tested to do a factory settings but the problem is still there.
        We have Windows server 2008.
        i tried to downgrade with 1.3.0.1R4 FIRMWARE and DHCP works
        i upgrade with 1.4.0.0B17 and DHCP works
        i upgrade with 1.4.0.0R21 and DHCP doesn't works....

        best regards

        Comment


        • #5
          Thank you for reporting the bug and the DHCP server you're using!

          We have been able to replicate the issue on with Windows Server 2008 on R21 firmware and expect that this will be fixed in a future image.

          Comment


          • #6
            Originally posted by vianney fenart View Post
            I have tested to do a factory settings but the problem is still there.
            We have Windows server 2008.
            i tried to downgrade with 1.3.0.1R4 FIRMWARE and DHCP works
            i upgrade with 1.4.0.0B17 and DHCP works
            i upgrade with 1.4.0.0R21 and DHCP doesn't works....

            best regards
            Please check 1.4.0.0R27 that I just posted, this fixes the DHCP issue with Windows Server 2008.

            Comment

            Working...
            X