Lantronix Developer Forums  

Go Back   Lantronix Developer Forums > Development Tools > Evolution SDK > Tools

Tools Use this forum for questions and comments regarding the build and debug tools provided with the Evolution SDK.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-13-2011, 11:28 PM
bduncanj bduncanj is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 21
Default Error while launching command: "gdb --version"

Fresh install of Code Sourcery G++ 2010.09-36 on Win XP SP2.

Comms with the P&E Micro look OK (according to m68k-elf-sprite -i) and I'm able to see it fine on the USB port when I go into debugger settings within the G++ IDE.

However on clicking debug, I get a dialog box saying:
Error while launching command: gdb --version

I did have this running fine, previously, no idea what has changed. Any help would be greatly appreciated!

Cheers, Duncan

P.S. I think I *did* have to manually install the WinDriver (following the instructions in the SDK User Guide) which should have been a clue what it wasn't going to play nicely. It seems that almost regardless of anything else, if you manually have to install the WinDriver drivers, then it isn't going to work.

On my real Win XP box (the one I'm using now) it showed the WinDriver hardware (but with an explanation mark) - no drivers found. Had to manually install from the command line.

On my VMWare install, no WinDriver was shown (just the MultiLink) and I had to manually install. In both cases where manual install was needed, I got the gdb --version error.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:16 AM.


Copyright Lantronix, Inc. 2013. All rights reserved.
Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.